Mirta Fraisman Čobanov

Mirta Fraisman Čobanov

Mirta Fraisman Čobanov završila je 2001. godine studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Nedugo nakon toga, 2004. godine na Henley Management Collegu u Londonu u okviru MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate“.

Zbog sve većeg interesa u pravcu razvoja ljudskih resursa 2007. godine započinje edukaciju iz Humanističko neurolingvističke psihologije, koju završava 2009. godine stjecanjem naslova trenera i coacha Humanističko neurolingvističke psihologije na studiju u Arizoni, USA. 2010. godine osniva Partus akademiju, odlazi u New York, USA gdje stječe naziv certificiranog hipnoterapeuta, priznatog od American Bord of Hypnotherapist. Istovremeno upisuje petogodišnji studij iz područja psihodrame, u okviru kojeg stječe naslov psihodramskog psihoterapeuta. 2011. godine na EBWK Management School Munchen stječe i certifikat Managementtrainera & business coacha, a godinu kasnije godine upisuje dvogodišnji studij iz područja „Clinical Expressive Art Therapy“, kojeg uspješno završava 2014. godine. 

Iza sebe ima održanih preko 1.200 predavanja i edukacijskih treninga iz područja poslovnog i osobnog rasta i razvoja te preko 4.500 sati individualnog rada s klijentima. Poduzetnica je i vlasnica Partus akademije. Voditeljica je i urednica emisije “Iza ogledala” na poslovnom fm, a surađuje i sa mnogobrojnim portalima i novinama u kojima dijeli svoje savjete i iskustva.