Uvjeti korištenja

Pojmovi

Program su svi tečajevi, višednevna događanja i online programi za edukaciju koji se odvijaju u sklopu brenda mojPUT, a koji su u vlasništvu tvrtke Lav promocija d.o.o. za promidžbu i usluge.

Prodavatelj putem internetske stranice MOJPUT.EU je tvrtka:
Lav promocija d.o.o. d.o.o. za promidžbu i usluge (u daljnjem tekstu Prodavatelj)
Zlatarska 20, Zagreb, Hrvatska
OIB: 66474709266

Adresa elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Tvrtka je upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu.
Račun kod Zagrebačka banka d.d., Zagreb: 2360000-1102168439
IBAN: HR8423600001102168439 | SWIFT: ZABAHR2X
Iznos temeljnoga kapitala društva u cijelosti uplaćen u novcu: 20.000,00 kn
Član uprave društva: Haris Alibegović

Kupac je osoba koja izvršava uplatu za Program. Kupac ne mora nužno biti i korisnik Programa u slučaju da kupnju obavlja o svom trošku, ali u korist treće osobe.

Korisnik je osoba koja će koristiti Program.

Uvodne informacije

Pristupanjem interentskim stranicama Prodavatelja pristajete na obvezu ovih Uvjeta korištenja (dalje u tekstu Uvjeti), svih primjenjivih zakona i propisa i suglasni ste da ste odgovorni za poštivanje svih mjerodavnih lokalnih zakona. Materijali sadržani na internetskim stranicima Prodavatelja zaštićeni su važećim zakonom o autorskim pravima.

Ovi Uvjeti definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije Programa ponuđenih na našim internet stranicama. Sve cijene su izražene u kunama i uključuju PDV. Korištenjem ovih internetskih stranica Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja. Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda ili usluga putem internetske stranice Prodavatelja te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu (dalje u tekstu: Ugovor) između potrošača kao krajnjeg Kupca i Prodavatelj kao Prodavatelja i smatraju se sastavnim dijelom takvih ugovora.

Kupce upućujemo da se prije kupnje upoznaju sa ovim Uvjetima te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim pravima i obvezama.
Prodavatelj pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama. Prodavatelj pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Korištenje usluga Prodavatelja odobrava se isključivo punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje internetske stranice Prodavatelja od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljeno te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a Prodavatelj ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja. Prodavatelj se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na internetskim stranicama Prodavatelja.

Narudžba

Narudžba Programa radi se putem zasebne stranice za kupnju svakog programa pojedinačno.  

Plaćanje

  • PayPal (kartično plaćanje): Plaćanje je moguće online putem servisa PayPal. Sustav omogućuje plaćanje karticama bez kreiranja PayPal računa. Kartice pojedinih izdavatelja možda neće raditi prilikom online plaćanja.
  • Internetsko bankarstvo: Nakon slanja prijavnice za program i primitka emaila koji sadrži sve podatke za kupnju programa, moguće je platiti putem internetskog bankarstva.

Sklapanje i raskid ugovora o prodaji

Ovi Uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim uslugama predstavljaju ponudu tvrtke Prodavatelj za sklapanje Ugovora te Kupac svojom registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen Ugovor između Kupca i tvrtke Prodavatelj prema uvjetima prodaje navedenima u ovim Uvjetima.

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupnja odabranog Programa putem internetskih stranica uz plaćanje odgovarajuće naknade - cijene Programa. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem Interneta. Ugovor stupa na snagu i obvezuje od trenutka kada korisnik prihvati ponudu tvrtke Prodavatelj na način da popuni elektronsku narudžbu te izvrši plaćanje.

Jednostrani raskid ugovora

Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od sklapanja Ugovora.

Da bi Kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Prodavatelj o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom (obrazac) poslanom elektroničkom poštom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ako Kupac jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat novca koji je od njega primljen, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Prodavatelj od Kupca zaprimi odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu ili virmanskom uplatom na broj računa Kupca.

Uvjeti i postupak kupnje

Glavne karakteristike Programa, način uporabe, cijena načini plaćanja odnose se na one koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe. Navedeni podaci će biti naznačeni uz svaki proizvod. Cijena Programa u koju je uključen iznos PDV-a , vidljivi su u košarici za kupnju prije zaključenja narudžbe. Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektronske narudžbe dostaviti će se na adresu elektroničke pošte Kupca navedene u postupku registracije/narudžbe ili u košarici za kupnju pri unosu podataka prilikom zaključivanja narudžbe.

Sve cijene su izražene u hrvatskim kunama (HRK). U sve cijene je uračunat PDV.

Ukoliko Kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, postoji mogućnost da je pogrešno unio adresu svoje elektronske pošte. U tom slučaju molimo kupca da nas kontaktira na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Reklamacije

Ako Kupac ima primjedbe na kupljene Programe, prema članku 10. Zakona o zaštiti potrošača ima pravo prodavaču uputiti pisani prigovor putem elektroničke pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu: Lav promocija d.o.o. za promidžbu i usluge, Zlatarska 20, 10000 Zagreb. Pri tome treba upisati ime i prezime, adresu, kontakt i opis prigovora. Na vaš prigovor pismeno ćemo odgovoriti u roku 15 dana od zaprimanja istog. 

Izjava o konverziji

Sve uplate putem PayPala bit će obrađene u Dolarima. Iznos za koji će kartica platitelja biti terećena ovisit će o stanju tečaja u trenutku transakcije. Kao rezultat ove konverzije moguće je manje odstupanje or originalne cijene prikazane na stranicama.

Prilikom kupnje Programa, korisnik mora prihvatiti Uvjete korištenja i Pravila privatnosi.

Područje pristupa, jezik

Pristup svim Programima dostupan je na području cijelog svijeta za sve korisnike koji razumiju hrvatski jezik. Program nije lokaliziran na druge jezike iz regije.

Izjava o odricanju odgovornosti

Materijali na stranicama Prodavatelja dostupni su takvi kakvi jesu. Prodavatelj ne daje nikakva jamstva i ovime se odriče i negira sva druga jamstva. Nadalje, Prodavatelj ne jamči niti daje bilo kakve izjave u vezi s točnošću, vjerojatnim rezultatima ili pouzdanošću korištenja materijala na svojim internetskim stranicama ili na bilo koji drugi način koji se odnosi na takve materijale ili na bilo kojim web mjestima povezanim s ovom internetskom stranicom.

Ograničenja

Prodavatelj ni u kojem slučaju neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu (uključujući, bez ograničenja, štetu zbog gubitka podataka ili dobiti ili zbog prekida poslovanja) koja proizlazi iz upotrebe ili nemogućnosti korištenja materijala na internetskom mjestu Prodavatelja, čak i ako je Prodavatelj obaviješten usmeno ili pismeno o mogućnosti takve štete. Budući da neke jurisdikcije ne dopuštaju ograničenja na implicirana jamstva ili ograničenja odgovornosti za posljedične ili slučajne štete, ta se ograničenja možda neće odnositi na vas.

Pogreške

Materijali koji se pojavljuju na internetskim stranicama Prodavatelja mogu uključivati ​​tehničke, tipografske ili fotografske pogreške. Prodavatelj ne jamči da je bilo koji materijal točan, cjelovit ili aktualan. Prodavatelj može u bilo kojem trenutku bez najave izmijeniti materijale sadržane na svojoj internetskoj stranici. Međutim, Prodavatelj se ne obvezuje ažurirati materijale.

Poveznice

Prodavatelj nije pregledao sve internetske stranice povezane s internetskom stranicom mojput.eu i nije odgovoran za sadržaj niti jedne takve povezane internetske stranice. Korištenje bilo koje takve povezane internetske stranice je na vlastitu odgovornost i rizik korisnika.

Izmjene uvjeta korištenja

Prodavatelj može revidirati ove Uvjete korištenja u bilo kojem trenutku bez najave. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na obvezu trenutačne verzije Uvjeta korištenja.

Obavijest kupcima o načinu podnošenja pisanih prigovora

Sukladno čl. 10. Zakona o zaštiti potrošača obavještavamo potrošače da mogu podnositi pisane prigovore na sljedeći način:
putem pošte na adresu:

Lav promocija d.o.o.
Zlatarska 20, Zagreb, Hrvatska
na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.