Besplatni 3-dnevni online VIDEO program za generaciju koja puno sjedi. 

Oslobodi tijelo od bolova u leđima, ramenima i vratu

U ovom programu naučit ćeš:

1. vježbu koja pomaže otpustiti bol u leđima

2. vježbu koja pomaže otpustiti bol u ramenima i vratu,

3. vježbu koja pomaže kod problema s išijasom.

Ako puno sjediš, ovo je program za tebe!

Nikad nije bilo važnije prepoznati ulogu zdravog tijela kao ključnu podršku kvalitetnom životu.

Nepravilno držanje, ozljede ili operacije koje se dogode tijekom života tjeraju naše tijelo u određene položaje koji dovode tijelo van ravnoteže. Takvo tijelo ostavlja trag u kasnijem funkcioniranju, može utjecati na lošije nošenje sa stresom, dovodi do raznih kompenzacija koje mogu dovesti do konstantne napetosti, bolova i bolesti.

Nije ti potrebna nova stolica i jastuk, potrebno ti je gibanje

Povećana količina sjedenja današnja je boljka velikog broja programera, novinara, učenika, studenata, računovođa kod kojih sjedenje može potrajati i po nekoliko sati.

Svakodnevno izlaganje tom položaju polako počinje trošiti strukture kralježnice koje mogu uzrokovati bol koje se često prepisuju degeneracijama.

Bez primjene nema promjene

Ako puno sjediš i ništa te ne boli onda je sada idealno vrijeme da naučiš ove 3 vježbe i spriječiš bolove u budućnosti.

Ako puno sjediš i osjećaš napetost ili bolove u ramenima, vratu ili leđima onda je krajnje vrijeme da nešto poduzmeš. Prijavi se u ovaj besplatni program i nauči od Ivana ove 3 jednostavne vježbe koje možeš raditi svakodnevno i za koje ti je dovoljno svega 10-ak minuta dnevno i podložak za vježbanje.

Image

Vježba za bol u leđima

U ovo videu naučit ćete vježbu kako uz minimalno truda, ali sa povećanim fokusom i pažnjom trajno ukloniti napetost i bol u leđima.

Image

Vježba za probleme s išijasom

Išijas nije bolest. Išijas je uobičajeni naziv za bolove u nozi izazvane iritacijom ishijadičnog živca (nervus ischiadicus). Išijasu prethode bolovi u donjem dijelu leđa.

Image

Vježba za bolove u ramenima i vratu

U ovom videu naučit ćete vježbu kako da na stolici na kojoj radite, pomognete sebi smanjiti nelagodu, napetost i bolove bez da kupujete novi stol ili stolicu.

 

Kome je namijenjen ovaj program

 

Besplatni 3-dnevni online program najbolje će koristiti svima koji žele:

 

- sebi pomoći da održavaju tijelo tako da do boli ne dođe,

- otpustiti bol u leđima, ramenima i vratu,

- saznati kako pomoći sebi kod problema s išijasom,

- prepoznati ponašanja koja dovode do bolova u određenim dijelovima tijela,

- saznati kako osnažiti svoje tijelo.

Autor programa

Moje ime je Ivan Radičev, manualni sam fizioterapeut, Osteopat, terapeut holističkog načina liječenja i promatranja tijela kao cjeline.

Osobno negativno iskustvo te želja za boljim poznavanje ljudskog tijela, njegove anatomije, fiziologije usmjerile su me na studij fizioterapije na kojem sam htio naučiti više o zdravlju, rehabilitaciji, liječenju i pomaganju drugima.

Osteopatija me naučila promatrati i liječiti ljudsko tijelo kao cijelinu.

Image

O Ivanu kažu:

"Svojim holističkim pristupom u kojemu kombinira znanje osteopatije, razvojne psihologije i bodymind medicine Ivan mi je pomogao osvijestiti uzrok boli. Nakon samo jedne terapije osjećala sam se puno bolje, smirenije i pozitivnije. Hvala ti od srca!"

Česta pitanja

Gdje se održava program?

Program se u potpunosti održava ONLINE, odnosno tamo gdje se nalaziš. Sve što ti treba je internetska veza i mobitel (ili računalo). Svakog dana na tvoj email stiže jedna kratka lekcija koja te vodi do male promjene.

 
Da li je program dostupan odmah nakon prijave?

Nakon prijave u program, u tvoj inbox stiže prva lekcija. Drugog dana otvorit će se druga lekcija, a trećeg dana treća lekcija, itd...

 

Koliko dugo traje program?

Program traje ukupno 3 dana. Svaka lekcija traje nekoliko minuta.

 

Mogu li gledati lekcije nakon završetka programa?

Da. Video lekcije ostaju dostupne polazniku i nakon završetka programa sve dok se program nalazi na platformi mojPUT. 

 

Kako mogu pristupiti lekciji/lekcijama koje sam pogledao ranije?

Sačuvaj mojPUT emailove koje dobiješ tijekom trajanja programa. Na taj način ćeš ih poslije lako pronaći u svom inboxu i podsjetiti se učenja iz tražene lekcije.

 

Čemu služi zadatak na kraju lekcije?

Na kraju svake lekcije autor predlaže akcijski korak kako biste naučeno primijenili u praksi. Taj zadatak služi da s primljenim informacijama nešto napravite. Promjena navika moguća je jedino ako ste svjesni postojanja navike i ako je želite promijeniti. Da biste to ostvarili nije dovoljno nešto čuti ili pročitati. Potrebno je o tomu razmišljati, donijeti neku odluku i početi je primjenjivati. To je važnost i uloga zadatka. On služi upravo tomu. Vaše bavljenje zadatkom nije obaveza. To je put koji vas preko zadatka vodi prema novim spoznajama, promjeni stava ili ponašanja, i na kraju dovodi do boljeg ja, a to ujedno znači i do boljeg odnosa s partnerom.