Besplatni 3-dnevni online VIDEO program

Kako vratiti ravnotežu u svoj život

U ovom programu naučit ćeš:

1. kako pomoću jednostavnog alata otkriti gdje gubite ravnotežu
2. kako postaviti zdrave granice,
3. kako reći drugima "ne".

Ako se osjećate pod pritiskom, onda je ovo program za vas!

Kada zbog stresa ne znate kako dalje i ne razumijete od kuda krenuti kako bi bilo bolje, sjetite se da bez primjene nema promjene.

Ponekad je dovoljno napraviti samo mali korak kako bi pokrenuli stvari nabolje.

Tek kada kažemo "Ne" određenim ljudima i situacijama, tek tada otvara se prostor za novo.

Bez primjene nema promjene

Prijavite se u ovaj besplatni program i naučite od Mirte kroz ove 3 kratke lekcije kako vratiti ravnotežu u svoj život.

 

Image

Gdje gubite ravnotežu

Kako bismo uspostavili ravnotežu u svom životu, potrebno je najprije odrediti gdje je gubimo.

Image

Postavljanje granica

Postavljanje granice prema drugim ljudima važno je da bismo pronašli vrijeme za ono što je nama važno.

Image

Kako reći "ne"

Moguće je reći "ne" bez previše ispričavanja i obrazlaganja.

Kome je namijenjen ovaj program

 

Besplatni 3-dnevni online program najbolje će koristiti svima koji žele:

 

- otkriti gdje gube ravnotežu,
- kako postaviti zdrave granice i zauzeti se za sebe,
- kako reći "ne" i pri tome se osjećati dobro,
- prepoznati ponašanja koja dovode do gubitka ravnoteže u životu,
- saznati kako osnažiti sebe kroz shvaćanje što možemo napraviti bolje.

Autor programa

Mirta Fraisman Čobanov završila je 2001. godine studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Nedugo nakon toga, 2004. godine na Henley Management Collegu u Londonu u okviru MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate“.

Zbog sve većeg interesa u pravcu razvoja ljudskih resursa 2007. godine započinje edukaciju iz Humanističko neurolingvističke psihologije, koju završava 2009. godine stjecanjem naslova trenera i coacha Humanističko neurolingvističke psihologije na studiju u Arizoni, USA. 2010. godine osniva Partus akademiju, odlazi u New York, USA gdje stječe naziv certificiranog hipnoterapeuta, priznatog od American Bord of Hypnotherapist. Istovremeno upisuje petogodišnji studij iz područja psihodrame, u okviru kojeg stječe naslov psihodramskog psihoterapeuta. 2011. godine na EBWK Management School Munchen stječe i certifikat Managementtrainera & business coacha, a godinu kasnije godine upisuje dvogodišnji studij iz područja „Clinical Expressive Art Therapy“, kojeg uspješno završava 2014. godine.

Iza sebe ima održanih preko 1.200 predavanja i edukacijskih treninga iz područja poslovnog i osobnog rasta i razvoja te preko 4.500 sati individualnog rada s klijentima. Poduzetnica je i vlasnica Partus akademije. Voditeljica je i urednica emisije “Iza ogledala” na poslovnom fm, a surađuje i sa mnogobrojnim portalima i novinama u kojima dijeli svoje savjete i iskustva.

Image

O Mirti kažu:

"Najbolji su oni učitelji koji sami neprestano uče, ne nameću se i ne misle da je baš njihovo iskustvo najbolje i svima potrebno. Učitelji koji svojim primjerom pokazuju put, ali od učenika ne traže slijeđenje, nego osamostaljenje. Oni koji poučavaju tako jednostavno da ti se čini da bi i ti mogao tako (a ne možeš ?), učitelji koji znatiželjno i empatično slušaju, ravnopravno razgovaraju, predloženo ne odbacuju nego nadopunjuju, dopuštaju polaznicima da budu svoji i ne inzistiraju na istom već vole promjene i neprestano otkrivaju nove načine poučavanja. Najbolji su oni učitelji koji u sebi nose svjetlo i daruju ga svima oko sebe. Takav je učitelj Mirta Fraisman Čobanov."

Česta pitanja

Gdje se održava program?

Program se u potpunosti održava ONLINE, odnosno tamo gdje se nalaziš. Sve što ti treba je internetska veza i mobitel (ili računalo). Svakog dana na tvoj email stiže jedna kratka lekcija koja te vodi do male promjene.

 
Da li je program dostupan odmah nakon prijave?

Nakon prijave u program, u tvoj inbox stiže prva lekcija. Drugog dana otvorit će se druga lekcija, a trećeg dana treća lekcija, itd...

 

Koliko dugo traje program?

Program traje ukupno 3 dana. Svaka lekcija traje nekoliko minuta.

 

Mogu li gledati lekcije nakon završetka programa?

Da. Video lekcije ostaju dostupne polazniku i nakon završetka programa sve dok se program nalazi na platformi mojPUT. 

 

Kako mogu pristupiti lekciji/lekcijama koje sam pogledao ranije?

Sačuvaj mojPUT emailove koje dobiješ tijekom trajanja programa. Na taj način ćeš ih poslije lako pronaći u svom inboxu i podsjetiti se učenja iz tražene lekcije.

 

Čemu služi PDF priručnik?

PDF priručnik služi kao podrška polaznicima u boljem razumijevanju lekcija. Za svaku lekciju programa, napravili smo u priručniku njen sažetak, predviđen prostor za vođenje bilješki tijekom slušanja programa te prostor za rad na zadatku kojim završava svaka lekcija.

 

Čemu služi zadatak na kraju lekcije?

Na kraju svake lekcije autor predlaže akcijski korak kako biste naučeno primijenili u praksi. Taj zadatak služi da s primljenim informacijama nešto napravite. Promjena navika moguća je jedino ako ste svjesni postojanja navike i ako je želite promijeniti. Da biste to ostvarili nije dovoljno nešto čuti ili pročitati. Potrebno je o tomu razmišljati, donijeti neku odluku i početi je primjenjivati. To je važnost i uloga zadatka. On služi upravo tomu. Vaše bavljenje zadatkom nije obaveza. To je put koji vas preko zadatka vodi prema novim spoznajama, promjeni stava ili ponašanja, i na kraju dovodi do boljeg ja, a to ujedno znači i do boljeg odnosa s partnerom.